Menu
rap-corbera

Rap amb fruits secs i allioli de poma

Proveu aquest rap amb fruits secs i allioli de poma, no us arrepentireu!

rap-corbera

 

INGREDIENTS
1 kg de lloms de rap
50 g de festucs mòlts
50 g d’ametlla mòlta
50 g de cacauets mòlts
Oli
Sal
Patates palla
Porro a tires per al allioli de poma
1 poma deshidratada
Maionesa d’all (recomanem feta per vosaltres)
1 gra d’all
Oli
Sal
1 ou

 

 
ELABORACIÓ
1. En un recipient alt es posa l’ou, l’oli i la sal i batem amb la minipímer. Seguidament s’afegeix la poma (que haurem hidratat una mica amb aigua) i se segueix batent fins a formar una barreja homogènia.

2. Els lloms de rap, arrebossats en la barreja de fruits secs mòlts, es fregeixen en oli ben calent fins que estiguin daurats, es treuen, es talla cada llom en quatre trossos i es fornejen a 135 º C durant 3 minuts.

3. En un plat allargat es disposen 8 piles de patates palla fregides; sobre cada un d’ells es col·loca un tros de rap, i sobre aquest tros, una mica d’allioli de poma i es decora amb unes tires de porro fregides i cruixents.

BON PROFIT!
😁😁🍾🐟🛒

Comparteix-nos!

About the Author : Corbera

Cap comentari

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Notícies relacionades