Menu
Ajoblanco - Fruits secs Corbera

“Ajoblanco”

Ja tenim aquí l’estiu i des de Fruits secs Corbera volem donar-vos receptes fresquetes perquè no passeu molta calor. Avui us proposem una recepta de “Ajoblanco” que per ara l’estiu és ben fresquet, senzill de fer i deliciós.
Que vagi de gust i bon estiu!

Title

Ingredients de la recepta (4 pax)

  • 200 gr. d’ametlles
  • 3 grans d’all
  • 200 gr. de molla de pa blanc
  • Aigua
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre
  • Sal
  • Meló
  • Raïm
  • Pernil
Ajoblanco - Fruits secs Corbera

Elaboració de la recepta

Per començar, poseu la molla de pa en un bol gran. Aboqueu l’aigua freda i deixeu remullar.
Escaldeu les ametlles durant un parell de minuts en una cassola amb aigua bullint. Retireu-li la pell amb una punta i afegiu-les al got batedor.
Afegiu els alls, vinagre i sal al vostre gust i tritureu fins aconseguir una crema homogènia. Incorporeu l’oli a poc a poc i continueu triturant. Deixeu refredar-la a la nevera un parell d’hores ben bé.
Per a la guarnició, feu unes boletes de meló, peleu uns raïms i trossejeu finament el pernil. Serviu el plat ben fred.

BON PROFIT!

Title

Comparteix-nos!

About the Author : corbera

Cap comentari

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Notícies relacionades