Menu

Som Corbera, tradició, productes de qualitat i servei personalitzat

A Corbera ens dediquem a la torrefacció diària i venda de fruits secs i cafè. Amb més de 70 anys d’experiència, ens caracteritzem per la cerca constant de la màxima qualitat dels nostres productes, obtinguda gràcies a una torrefacció artesanal de la millor fruita seca i un tracte familiar amb la gent que ens fa confiança. Ens sentim molt a prop dels nostres clients i per això us volem acompanyar amb el nostre cafè i fruits secs tant en el vostre dia a dia com en les ocasions més especials.

Durant el llarg recorregut de Corbera, ens hem especialitzat en el cafè i els fruits secs, aliments bàsics de la cuina tradicional catalana que trobarem en plats tan típics com un bon rostit, una salsa romesco, uns panellets o un músic. Amb el màxim d’humilitat ens esforcem cada dia perquè la gent s’hi senti com a casa seva. Per això prenem cura en oferir-vos els millors fruits secs servits a granel, amb un tracte individualitzat i proper acostant-nos així encara més a les vostres necessitats.

Corbera sempre hem volgut estar al capdavant dels canvis que ens ofereix la nostra societat, tot mantenint l’essència dels nostres valors. Per aquest motiu hem volgut crear un espai de diàleg per compartir amb vosaltres informació i opinions com és el nostre blog, on publicarem novetats, receptes, informacions nutricionals i moltes altres anècdotes del més interessants. I si preferiu, amb la nova plataforma de venda online podreu trobar d’una manera senzilla tots els nostres cafès i fruits secs.

Fruits secs Corbera, la botiga de Sant Cugat
La botiga de fruits secs Corbera fa 70 anys a Badalona

Som tradició amb més de 70 anys d'història

Corbera va néixer fa més de 70 anys a Badalona, en un moment històric de gran duresa marcat per la postguerra. L’any 1942, en Joan Corbera abandonà per sempre el seu poble natal, Susqueda, condemnat a la desaparició com a conseqüència de la construcció de l’embassament del mateix nom. El destí el portà a Badalona, on passat un temps en el que treballà a la Sopera, decidí engegar el seu negoci. Sense més recursos, comprà una caixa de 5 kg de préssecs, que posteriorment vengué peça a peça. Amb els guanys, tornà a comprar més préssecs i els vengué. Una vegada i una altra, primer només amb préssecs, desprès amb altres fruites, llegums, cafè i tants altres productes ultramarins. Finalment s’establí a un local al carrer Pietat de Badalona on obrí una botiga i pogué mostrar la mateixa solidaritat que altres li havien ofert en els seus inicis.

Els anys han passat i en Joan ja no és aquí, però tant el seu fill Josep Maria com el seu nét Xavier continuen obrint cada dia la mateixa botiga amb aquell esperit solidari i emprenedor que els hi va transmetre el seu pare i avi. Tant és així que el negoci ha evolucionat molt amb el transcurs del temps, però mai ha perdut aquell segell d’identitat que marcà l’avi Joan quan obrí per primer cop la persiana de la seva botiga.

Ara fa un any, en Xavier Corbera fa un pas més, i decideix obrir un nou establiment al cèntric carrer de Santa Maria de Sant Cugat del Vallès, on farà valdre tot el que ha après en tants anys dedicats a un negoci familiar que encara perdura.

Els nostres valors

Corbera és principalment salut, atès que treballem amb productes amb infinitat de propietats beneficioses per a nosaltres que ens ajudaran a millorar la salut cardiovascular, la prevenció de les malalties neurodegeneratives, el control del colesterol, la regulació del creixement, el rendiment intel·lectual, etc.

Corbera també és tradició, i per això els nostres productes formen part de desenes de plats de la cuina tradicional catalana com ara els rostits i els farcits, els panellets, els torrons, salses com el romesco, postres com el músic i tantes altres receptes. A més, podràs comprovar com ens agrada vestir la nostra botiga d’acord amb les festivitats locals, oferint-te dolços i fruita seca de temporada com ara torrons, panellets, etc.

Corbera vol oferir-te els productes més exquisits, i per tal d’aconseguir-ho treballem amb la millor qualitat i proximitat possible. El nostre desig és que sempre que tastis una fruita seca tinguis un bon record.

Corbera és compromís amb el nostre país i el medi ambient, per això entenem que hem d’apostar per un producte de proximitat i et volem oferir la millor selecció de fruits secs ecològics.

Corbera és una activitat intergeneracional, que amb tres generacions d’història entén molt bé la diversitat de les teves necessitats, sigui quina sigui la teva edat o cultura.

Corbera vol estar molt a prop de l’esport, oferint als esportistes aliments sans i alhora amb un alt valor energètic que t’ajudaran a obtenir els millors resultats que et proposis. Per aquesta raó intentarem ser sempre molt propers als esdeveniments esportius.

Corbera_18-11-14_011